Planeetta-mekko

109,00 

Rento collegemekko Asteroidit-kuosilla. Kuosin on suunnitellut Terhi Laitakari. V-pääntie, resorit hihoissa ja taskut. Pyöristetty helma. Suunniteltu zero/low waste -tekniikalla, jolla pyritään minimoimaan materiaalihukka – Planeetta-mekon materiaalihukka on 0%. Materiaali 95% luomupuuvilla ja 5% elastaani. Hoito-ohje 40 ºC pesu.

Koot: S, M ja L

Väri: Asteroidit

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Kangas: 95% luomupuuvilla / 5% elastaani (Öko tex standaari 100 -sertifikaatti, GOTS -sertifikaatti ja BLUESIGN sertifikaatti)

ÖkoTex standardi 100 tarkoittaa ettei materiaalissa ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli tai formaldehydijäämiä. Standardi takaa, että materiaali on ihoystävällinen ja väriaineet myrkyttömiä. GOTS -sertifikaatti tarkoittaa, että käytettävän kuidun tuotannosta on vähintään 95% luomutuotantoa ja tuotannossa käytettävä vesi on puhdistettava tuotannon jälkeen. Raskasmetallien, formadehydin, geenimuunneltujen organismien ja nanopartikkeleiden käyttö on kokonaan kielletty. BLUE SIGN puolestaan kattaa koko tuotantoketjun. Se rajoittaa käytettävien kemikaalien ja ympäristöön joutuvia päästöjä. BLUESIGN -merkinnän pyrkimyksenä olisi, että tuotantoprosessit olisivat suunniteltu niin, että kaikkia resursseja on käytetty mahdollisimman tehokkaasti ympäristön suojelun, terveyden ja turvallisuuden kannalta. Lähtökohtana on poistaa ihmisille ja luonnolle haitalliset aineet aina tuotannon alusta loppuun saakka.

Clear Selection
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,